Close
RSS

Blog

La ce plante este utilizata folia agrotextil
La ce plante este utilizata folia agrotextil

Folia agrotextil este un material versatil si utilizat in cultivarea diferitelor tipuri de plante, atat in gradini cat si la scara comerciala. In acest articol, vom discuta despre cele mai comune utilizari ale foliei agrotextil.

Ce avantaje are irigarea prin banda picurare?
Ce avantaje are irigarea prin banda picurare?

Sistemul de irigare pri banda picurare reprezinta cea mai utila metoda pentru a uda culturile de legume. Aceasta tehnica este cunoscuta si sub denumirea de irigare localizata si este o metoda de udare pe portiuni mici a solului.

In momentul in care este pusa in aplicare aceasta metoda, apa este aplicata in apropierea plantei. Irigarea prin aceasta metoda este realizata in asa fel incat udarea sa se concentreze in zona radacinii.

Publicare articole SEO
Publicare articole SEO

Promovarea unei afaceri sau a unui site web prin publicarea advertoriale este cea mai eficienta forma de publicitate. Cele mai puternice advertoriale (articole platite) sunt cele plasate pe site-uri mari din romania, cum ar fi a1.ro, Adevarul.ro, Ziare.com, Bzi.ro, etc….

Crearea strategiei SEO
Crearea strategiei SEO

Google evolueaza constanta si, odata cu el, algoritmii acestuia. Obiectivul sau in momentul de fata este acela de a intelege intentia utilizatorilor: la ce se asteapta acestia, care le sunt interesele si, cel mai specific, care sunt rezultatele cautarilor care i-ar ajuta cel mai mult.

Arhiva blog